Tichetele de vacanţă din 2019 sunt valabile până la 31 mai 2021

Foto: turismclub.ro

Românii pot folosi în continuare pentru călătorii în ţară şi tichetele de vacantă din 2019. Sunt valabile până anul viitor, la finalul lunii mai.

Turiştii care au plătit un sejur cu aceste tichete dar nu au beneficiat de vacanţă din motive independente, ar urma să fie despăgubiţi. Tot în servicii, pentru că tichetele nu pot fi tranformate în bani.

Explicaţiile vin de la Răzvan Pârjol, secretar de stat în ministerul Economiei, invitat la TVR.

Aceste tichete contează în continuare și au contat, a fost una din primele măsuri pe care le-am intreprins – prelungirea tichetelor de anul trecut.  A fost făcută publică decizia noastră  de a prelungi până la 31 mai 2021. Automat ele ar trebui să fie acceptate.  În cazul în care acest tichete de vacanță nu au putut să fie utilizate sau ele au fost încasate de către agenție, turistul nu a putut să-și îndeplinească sejurul din motive independente de el, ele bineînțeles că trebuie să fie rambursate, dar sub nicio formă el nu poate pretinde bani cash în contravaloarea acestor tichete, a explicat  Răzvan Pârjol, secretar de stat în ministerul Economiei,

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri