TIFF a lansat o platformă de streaming cu filme de autor, independente şi premiate

Festivalul Internaţional de Film Transilvania a lansat joi platforma de streaming TIFF Unlimited, care permite abonaţilor accesul la filme din selecţia festivalului, precum şi la filme de autor, independente şi premiate indisponibile pe alte canale.

Până pe 9 iunie, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un preţ promoţional – 10 Euro (3 luni), 25 Euro (6 luni), 50 Euro (1 an). Toţi abonaţii TIFF Unlimited vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce şi-au făcut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro. În plus, orice abonament activat, dintre cele trei scoase la ofertă, oferă acces gratuit timp de o lună la toate filmele de pe platform. Din 10 iunie, costul abonamentelor se va modifica astfel: 17 Euro ( 3 luni), 35 Euro (6 luni), 65 Euro (1 an), potrivit news.ro.


Pe unlimited.tiff.ro, cinefilii vor putea viziona filme din selecţia TIFF 2019, din selecţii din anii anteriori, precum şi filme premiate care fac parte din portofoliul companiilor de distribuţie din România.


Foto: aperitiff.tiff.ro

Distribuie informația
Alte știri