Timp de 3 zile, Cetatea Oradea va fi animată și colorată

Timp de 3 zile, Cetatea Oradea va fi animată și colorată. Va fi gazda unei suite de spectacole de teatru, magie, ateliere inedite, personaje de poveste, standuri cu dulciuri și activități pentru întreaga familie. Kids Fest Oradea, cel mai colorat și distractiv festival pentru copii din județul Bihor se va desfasura in intervalul 1-3 iunie.

Printre invitatii de marca se numără: Marian Râlea, celebrul actor recunoscut pentru emisiunea Abracadabra, care va anima atmosfera la Kids Fest cu spectacolul „Judecata Poveștilor”; Iluzionistul Lorenzo, cel mai titrat magician roman si carismatica Ella Bella ce vine tocmai din YupiLandia.
Prietenii Veseliei se vor asigura că sărbătoriții vor avea parte de sesiuni de face painting, tatuaje cu sclipici și baloane modelate după bunul plac.

De asemenea, in Cetate vor fi deschise: de la atelier de luterie, atelier de olărit și meșteșuguri până la air soft și tir cu arcul. In premiera va fi si un atelier de echitație în Parcul Cetățiila intrarea estică (intrare dinspre Strada Redutei).

În fiecare zi de festival, pe scena Kids Fest se vor juca spectacole de teatru pentru toate vârstele, iar în curtea Cetății Oradea, participanții la eveniment se vor putea bucura de un parc cu jucării tradiționale, tobogane și jocuri uriașe, bazine cu apă, minigolf și trambuline.

Distribuie informația
Alte știri