Timp de 3 zile, Oradea devine capitala dansului sportiv din România

Foto: Clubul sportiv Exclusive Oradea

Peste o mie de dansatori din toată ţara, cu vârste între 4 şi 35 de ani, vor participa, în perioada 3 – 5 martie, la Campionatul Naţional de Dans Sportiv al României, organizat la Arena Oradea de Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul Sportiv „Exclusive” din municipiu.

Un juriu alcătuit din 50 de arbitri naţionali şi internaţionali vor desemna cele mai bune perechi din ţară la dansul standard şi latino.

„Este o onoare pentru noi să organizăm această competiţie, deoarece Oradea nu a mai găzduit un campionat naţional de 15 de ani”, au precizat antrenorii clubului, Veszi Oana şi Florin Culda.

Aceasta este una din cele mai importante competiţii de dans sportiv din România, deoarece se vor stabili perechile care vor reprezenta ţara în cadrul Campionatelor Mondiale de Dans Sportiv.

Printre aspiranţii la titlurile naţionale se numără şi dansatori din Oradea. Paul Pascar şi Arianna Andreescu, Clasa S, vor concura în campionatul naţional la categoria Open Latino 16 – 18 ani. Sebastian Puşcaş şi Miruna Miheş, clasa D, 12 – 13 ani , respectiv Răzvan Meşter şi Iulia Checiu, clasa C, 14 – 15 ani, vor participa în cadrul Cupei „Exclusive”, tot la categoria Open Latino.

Competiţia va putea fi urmărită din sală, preţul unui bilet zilnic de acces fiind de 50 de lei, sau online pe site-ul Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Distribuie informația
Alte știri