Tinerii alături de companii si profesori pentru a găsi soluții și a re-Imagina lumea din noul context COVID 19

EduBiz, asociația care formează tinerii de azi pentru a deveni liderii și profesioniștii de mâine, organizează împreună cu Globethics.net Geneva proiectul „Re-Imagine the Economy and Education”. Primul eveniment va fi joi, 28 mai 2020, începând cu ora 16:00, când antreprenori, manageri, profesori și tineri, din România și din alte părți ale lumii vor discuta, reflecta despre influențele contextului actual, despre provocările prin care trec firmele, organizațiile și educația în această perioadă și care sunt măsurile și soluțiile posibile. Acest eveniment se va desfășura online, sub forma unei mese rotunde care facilitează dialogul între generații.

 Speakerii care vor lua parte la acest eveniment sunt Prof. Dr. Meera Baindur din Bangalore, India, Mr. Lars van der Haegen, CEO la Belimo Swiss, si Cristiana Badeu, student și alumni EduBiz. Alături de ei vor fi antreprenori, manageri, profesori și tinerii EduBiști, precum și particpanți internaționali din Globethics.net.

 Scopul acestui proiect este de a descoperi împreună posibile soluții și oportunități în contextul pandemiei și de a afla de la speakeri despre schimbările ce vor avea loc în viitorul apropiat, cât și pe termen lung.

Organizatorii au pornit de la ideea că toate domeniile, business-urile și educația sunt în fața unui context cu totul nou pentru toți. Plecând de la aceste premise, obiectivul organizatorilor este ca prin această masă rotundă antreprenorii, profesorii, managerii, specialiștii și tinerii să identifice soluții, să asculte perspectivele celorlalți și să Re-Imagineze educația și economia începând din contextul actual. Credem cu tărie în puterea networkingului, că legăturile strânse dintre oameni vor fructifica munca în această perioadă printr-o reintepretare a situației și identificarea de oportunități.

            Mai multe informații puteți găsi aici  https://www.facebook.com/events/254623045950368

si  www.edubiz.ro

Alte știri