Tinerii liberali din Bihor și-au ales noua conducere

Vineri, 05 octombrie , în sala Florica Ungur a avut loc ședința Comitetului de Coordonare Județean al TNL Bihor. În cadrul ședinței s-a prezentat Raportul de activitate al Biroului Politic Județean al TNL Bihor din ultimii patru ani și au avut loc alegeri pentru viitorul BPJ al TNL Bihor.

86 de delegați și-au exprimat voturile pentru alegerea noului președinte al TNL Bihor, funcție pentru care s-a înscris Bogdan Pater. În vârstă de 30 de ani, de profesie inginer, Bogdan Pater a fost ales de cei prezenți și este noul președinte al TNL Bihor.

,,În calitate de președinte al TNL Bihor îmi propun să reluam tradiția Scolii de Toamnă TNL Bihor, proiect care a câștigat premii în doi ani succesivi la Gala Premiilor TNL. Voi susține prioritizarea educației în programele PNL și voi pune accent pe colaborarea cu Universitatea, iar alături de colegii de la CSL vom încerca să atragem studenți către Oradea. Avem nevoie de tineri valoroși care pot fi o resursă viabilă și care pot genera forță de muncă calificată în mai multe domenii”, apreciază Bogdan Pater.

Tot în cadrul evenimentului de ieri au mai fost aleși ca și prim-vicepreședinți Bogdan Pantea, city managerul orașului Aleșd și Marius Cioară, viceprimarul orașului Ștei.

Din cadrul noului birou mai fac parte vicepreședinții Balog Dragoş, Bordaş Bogdan, Bundaş Alexandru, Caba Raul, Caraman Bogdan, Ciucle Sergiu, Crainic Adrian, Dudaş Ionuţ, Hanga-Farcaş Gheorghe, Torjoc Paula și membrii Biriş Andreea, Fodor Olivia, Kliment Sonia, Popa Şerban, Roşca Raul, Sala Răzvan, Seleş Manuel, Suru Daniela, Şipoş Vasile, Tătaru Vlad și Turcuş Paul.

Distribuie informația
Alte știri