Tir cu arcul/ Bernadett Haragos, de la Clubul Sportiv Redpoint Oradea, argint la Cupa României la field

Cu doi reprezentanţi la competiţia desfăşurată la Aninoasa (jud. Hunedoara), Clubul Sportiv Redpoint Oradea şi-a adjudecat locul II şi medalia de argint la categoria junioare compound (CJW).

În tirul cu arcul proba de field implică trageri la ţinte situate la distanţe cunoscute şi necunoscute, deseori nemarcate, în paduri sau teren accidentat, ceea ce face mult mai dificil tirul decât în probele de target. Distanţa maximă cunoscută la care a tras sportiva C.S. Redpoint a fost de 60 m, iar distanţa maximă necunoscută 55 m, iar unghiul maxim a fost de 45°. Instalată confortabil pe locul trei în clasament, după cele două runde de calificări, Bernadett Haragos a reuşit să câştige medalia de argint, pierzând la doar 2 puncte aurul în favoarea Andreei Albu (CSS Unirea Iaşi).

Celălalt sportiv orădean aflat în concurs la seniori, Alin Mureşan, revenit în activitatea competiţională după o pauză de aproape doi ani, s-a situat pe locul cinci la categoria lui. Aceste rezultate au fost posibile şi cu susţinerea Rivolto Cons, Banca Transilvania, Turism Felix, Darer şi Liceul Sanitar „Vasile Voiculescu”.

Distribuie informația
Alte știri