Toamna Copiilor se sărbătorește în weekend la ERA Park Oradea!

Centrul comercial ERA Park Oradea din Calea Aradului sărbătorește, în weekend, Toamna Copiilor. Este vorba despre un eveniment menit să le ofere celor mici o mulţime de activități, pline de voie bună, distracţie și bucurie, organizat în colaborare cu Prietenii Veseliei, duminica 22 septembrie, între orele 11-19, sub cupolă.

O petrecere cu tematică Flintstones (cu decor, animatori, colț foto și moascota Dino), un parc cu 15 jucării populare, din lemn, pinata sub formă de ou de dinozaur cu surprize dulci, baloane uriașe de săpun, o piscină plină cu bile, cursa micilor dinozauri, jocuri de genul X-0, bowling sau bingo, dar și un colț foto amenajat într-un decor tematic sunt câteva dintre atracțiile zilei.

De asemenea, cei mici vor trebui și să-și arate îndemnânarea şi talentul într-un atelier de dezvoltare cu pungi senzoriale, un atelier de creație cu tablouri de toamnă, dar și într-un atelier de pictură pe pietre.
Nu în ultimul rând, prichindeii sunt invitați în Imagination Playground, un tărâm pe care își vor putea construi propria lume, așa cum își doresc. Intrarea este liberă pentru toată lumea.

Distribuie informația
Alte știri