Toamna vine la Oradea cu un nou targ al locurilor de munca. Marti, la LOTUS CENTER

Marti, pe 27 septembrie 2016, intre orele 10:00 – 18:00, la LOTUS CENTER, in zona magazinului Carrefour, cele mai importante companii din Oradea si nu numai, ii vor astepta pe absolventi, someri sau pe cei interesati de noi oportunitati in cariera, in cadrul targului desfasurat in parteneriat cu AJOFM Bihor. In 3 iunie, la primul eveniment organizat in Oradea, 30 de mari companii si scoli de formare profesionala din Bihor au oferit aproximativ 650 de locuri de munca celor interesati.

Si pentru ca evenimentul din 27 septembrie sa fie si mai atractiv, organizatorii au gandit impreuna cu Carrefour o tombola cu premii constand intr-o tableta, un smartphone si un voucher de cumparaturi, pe care le vor castiga trei dintre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, cu conditia ca acestea sa se inscrie la eveniment pe listele AJOFM Bihor.

Companii inscrise pana in prezent:

CARREFOUR, PLEXUS, VERNICOLOR, PROFESIONAL ACADEMY, OLIMP IMPEX, SYKES, GAINIKA, PGS SOFA, EBERSPAECHER, CELESTICA, LIMTEX, EMERSON, AUCHAN, CAPIROM, H.ESSERS, INTEVA, ASOCIATIA FOTO OVI D. POP, ADA, ISROM, VISION DIGITECH, RCS&RDS, FUNDATIA ALSTERDORF.

Lista in actualizare….

Detalii si inscrieri se pot obtine pe www.topexpo.eu

Distribuie informația
Alte știri