Toastmasters Oradea: Concursul local „Discursuri dezghețate”

cof

Miercuri, 27 februarie, de la ora 18.00, la hotelul Ramada, clubul de oratorie și leadership „Oradea Toastmasters” va găzdui concursul local „Discursuri dezghețate”.

cof

În fiecare an, cluburile Toastmasters organizează concursuri de discursuri, începând de la nivelul fiecărui club, și ajungând până la etapa internațională. Acestea au ca scop crearea unui mediu competitiv, în care membrii Toastmasters să poată analiza modul în care au evoluat în urma parcurgerii lecțiilor de oratorie. În același timp, organizarea concursurilor și a conferințelor este o oportunitate de exersare a abilităților de coordonare și leadership. Concursurile se desfășoară atât în limba română cât și în limba engleză și sunt împărțite în două secțiuni: concurs de discursuri și concurs de evaluări. Concurenții care se vor clasa pe primele două locuri la fiecare secțiune din concurs vor participa la faza pe arie ce se va desfășura în 30 martie 2019 la Timișoara. Intrarea este liberă pentru toți cei care doresc să asiste.
cof

Toastmasters Oradea oferă tuturor șansa de a-și dezvolta abilitățile de vorbit în public și leadership, într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă. Întâlnirile au loc în fiecare miercuri, de la ora 19.15, la hotel Ramada Oradea. Participarea la ședințe este liberă!
cof

Toastmasters International este o organizație non-profit, care susține oamenii din întreaga lume să își dezvolte abilități de vorbit în public și de leadership, prin intermediul cluburilor locale. Primul club Toastmasters a fost înființat în 1924 în Santa Ana, California, ajungându-se în prezent la peste 14.650 de cluburi, localizate în 126 țări, ce numără peste 313.000 de membri. În România Toastmasters International susține de 10 ani oameni din toate categoriile sociale să devină mai încrezători în forțele proprii, mai buni organizatori și mai bine pregătiți pentru susține prezentări în fața unui public. Clubul din Oradea celebrează anul acesta 6 ani de existență oficială!

Distribuie informația

Alte știri