TOP AUTO 2018. Editia a X-a, 3 – 6 mai. Comunicat

Se implinesc 10 ani de la prima noastra expozitie. Sunt 10 ani de TOP AUTO! Revenim aproape de locul unde am pornit la drum, in octombrie 2009, in centrul orasului Oradea!

Sarbatorim impreuna in perioada 3 – 6 mai 2018, in Piata Unirii din Oradea, in cadrul unui eveniment expozitional cu acces liber pentru toti oradenii si turistii! Evenimentul este realizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Oradea.

Top Auto va expune aproximativ 150 de masini noi, apartinand celor mai populare marci, va avea segmente de autoturisme rulate premium, dar si o zona dedicata masinilor de show: retromobile, tuning, racing sau off-road. Pe parcursul celor patru zile de desfasurare, vor fi prezente in piata masini apartinand Retromobil Clul Roman, West Alpine Off-Road, GajuKyd Garage, Crazy Tuning, Black List sau PowerFanatics Garage. De asemenea, vizitatorii vor putea interactiona cu echipajele Politiei Rutiere si Politiei Locale Oradea.

Ford Carbenta Com va expune la Top Auto aproximativ 30 de masini, intre care se vor regasi noile modele EcoSport si Custom, Edge Vignale, Ka+ Active, Fiesta Active, dar si sportivele Fiesta ST, Focus RS si Mustang.

ATP Motors aduce o divizie de patru autoturisme Mazda, printre ele si CX5, dar si 10 masini Mercedes-Benz, cu luxoasele C, E si S.

Hyundai Carbenta propune cele mai proaspete modele lansate de producator – noul i30 Fastback si cel mai mic SUV al marcii – Kona.

Sub pavilionul AUTOSIENA se vor regasi cele mai noi modele Fiat, Alfa Romeo, Jeep si Kia, iar Toyota va fi reprezentata prin Car Select Mobility.

Tiriac Auto va prezenta la Top Auto cele mai noi modele Ford, Mercedes-Benz, Land Rover si Jaguar, multe dintre ele in premiera la Oradea.

La aceasta editie va fi prezent si noul Duster, prin AutoBara & Co. Pe stand vor fi expuse modele Dacia, Renault, Nissan.

Toata gama SUV-urilor Opel – Grandland X, Crossland X si Mokka X – va fi expusa la Top Auto, alaturi de noile modele Insignia si Astra K de la Opel West. Diviziile de rulate premium Ok Second Hand si Premium Used Cars propun masini deosebite de diferite marci.

Skoda prezinta noul Karoq, alaturi de Kodiaq si celelalte modele ale marcii, intr-un stand comun AutoGrand si Ravenoil.

Programul expozitional este intre orele 10:00 – 19:00, iar accesul vizitatorilor la eveniment este liber.

Mihai Dacin, manager Top Press

Distribuie informația
Alte știri