Tot Bihorul intră de la ora 13 sub avertizare cod galben de ploi, grindină şi vijelii

Foto: Daniela Stoica

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo de fenomene extreme. Astfel, de astăzi, de la ora 13.00, intră în vigoare un cod galben de ploi torenţiale, grindină şi vijelii. 10 judeţe vor fi afectate integral sau parţial, până mâine dimineaţă, la ora 6.00.

În jumătatea vestică a Olteniei, în Banat, Crișana și vestul Transilvaniei, precum și în zona 

Carpaților Occidentali și vestul Carpaților Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, intensificări de ale vântului (rafale în general de 50…70 km/h), vijelii, grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25…35 l/mp și izolat de peste 50 l/mp, potrivit ANM.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri