Tot mai putini pensionari bihoreni solicita tratament balnear subventionat. Chiar daca sunt mai putine bilete, nici doritorii nu se inghesuie

Distribuirea biletelor de tratament in 2016 a fost unul din subiectele abordate la Colegiul Prectural Bihor, in sedinta de astazi. Numarul lor a scazut considerabil fata de 2014, dar si solicitantii au fost mai putini.

Pana la data de 10 noiembrie au beneficiat de aceste bilete de tratament aproape 6700 de persoane, sustine dir adj al Casei de Pensii Bihor ,Laurentiu Tent. E o scadere de aproape 30 de procente fata de aceeasi perioada de acum 2 ani. 1068 au beneficiat de bilete gratuite. Majoritatea solicitantilor au dorit sejur de 16 zile si cateva proceduri medicale in statiunile din Bihor. E vorba de Baile Felix si 1 Mai, precum si Tinca.

E important de retinut si faptul ca pentru seria 19-a, ultima din acest an, cu incepere din data de 29 noiembrie, Casa Judeteana de Pensii Bihor are la disapozitie un numar de 133 bilete.
Acestea vizeaza tratament in statiunile: Lacu Sarat, Ocna Sugatag, Slanic Prahova, Targu Ocna, Buzias, Stana de Vale, Vatra Dornei, Moneasa, Geoagiu, Covasna, Sovata, Caciulata si 1 Mai.

Distribuie informația
Alte știri