Traditie: Ziua de 1 Martie a fost sărbătorită de poliţiştii bihoreni în trafic şi alături de copii

Astăzi, 1 martie a.c., începând cu ora 11.00, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Serviciului Rutier şi poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat în trafic, în municipiul Oradea, pentru a oferi doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic mărţişoare şi recomandări preventive, marcând astfel, simbolic, Ziua de 1 Martie.

De asemenea, poliţiştii de prevenire bihoreni au desfăşurat activităţi informativ-preventive la Grădiniţa cu Program Normal „Lumina” şi Centrul de Zi al Fundaţiei „Est Europa” din municipiul Oradea. În cadrul acestor activităţi, pe lângă sfaturi şi recomandări preventive, poliţiştii de prevenire bihoreni le-au oferit copiilor prezenţi şi mărtişoare, simboluri ale renaşterii naturii.

Totodată, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor a fost organizată expoziţia „Vestitorii Primăverii”, cu mărţişoare confecţionate de copii din cadrul a trei centre de plasament ale D.G.A.S.P.C. Bihor.

foto_7_activitati_1_Martie

Distribuie informația
Alte știri