Tradiționala Cale a Crucii va avea loc în parcul „Mihai Viteazul” (Parcul Olosig)

Postul Mare este, prin excelenţă, perioada care ne invită să reflectăm la suferinţele pe care Fiul Tatălui Ceresc le-a îndurat pentru noi. Reprezentativă pentru această perioadă este „Calea Crucii”, care a fost şi va fi întotdeauna o devoţiune foarte îndrăgită a lumii catolice apusene, dar totodată şi a celei răsăritene. Este o devoţiune care ne face să simţim în acelaşi timp un profund sentiment de durere şi de tristeţe, deoarece, prin intermediul ei, putem şi noi să medităm şi să trăim într-o oarecare măsură suferinţele lui Hristos, dar şi de speranţă, întrucât acest drum al suferinţei duce spre evenimentul mântuitor al tuturor oamenilor – Învierea Mântuitorului nostru.

De aceea, grupul de tineri „Allegria – Tineretul Franciscan” al Sanctuarului Eparhial „Maica Domnului” din Oradea, împreună cu fraţii franciscani care slujesc în acest Sanctuar, vă invită, ca în fiecare an, să participaţi la recrearea acestui drum salvific.

Evenimentul va avea loc miercuri, 17 aprilie 2019, la ora 19.00, în parcul „Mihai Viteazul” (Parcul Olosig situat lângă Sanctuar), terminându-se pe platoul din faţa Sanctuarului.

Distribuie informația
Alte știri