Trafic blocat pe DN 7, în urma unui carambol cu 8 maşini şi oameni răniţi

Foto: antena3.ro

Trei autocamioane şi cinci autoturisme au fost implicate într-o coliziune produsă pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Câineni din judeţul Vîlcea. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, fiind în evaluare medicală la faţa locului, urmând să se stabilească câte vor necesita transportul la spital.

„Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la un accident ce a avut loc pe DN 7, la Câineni. Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, pe DN 7, la km 237+400m, în comuna Câineni, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate 5 autoturisme şi 3 autocamioane. Traficul rutier este blocat total. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului”, a precizat Cătălin Udrea. Circulaţia rutieră este întreruptă în ambele sensuri, urmând să fie demarate cercetări la faţa locului, pentru a se stabili cum a avut loc accidentul.

Urmează apoi să se audieze persoane implicate în accident, a mai precizat reprezentantul Infotrafic.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri