Trafic cu probleme pe DN 76 / Mai multe TIR-uri au rămas imobilizate pe Dealu Mare din cauza zăpezii

foto: CJ Bihor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, diin cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă depusă pe carosabil), mai multe autotrenuri au rămas imobilizate pe suprafața de rulare pe DN 76, în localitatea Dealu Mare, județul Hunedoara. Se circulă pe căte o bandă pe fiecare sens. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță si se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județele Alba, Bistrița-Năsăud  (DN 17 Pasul Tihuța), Cluj, Harghita, Hunedoara, Mureș și Suceava, nefiind impuse restricții de circulație. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

De asemenea, ninge dar nu s-a depus strat de zăpadă pe carosabil pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva, A10 Sebeș-Turda și A3 Câmpia Turzii-Nădășelu.

Valorile de trafic se prezintă astfel:

  • DN 1 Ploiești – Brașov: trafic intens, precipitații sub formă de ploaie, carosabil umed.
  • Autostrada A1 București-Pitești: trafic normal.
  • Autostrada A2 București-Constanța: trafic normal, fără precipitații.
  • DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu: trafic normal.

Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă și nu bruscați comenzile autovehiculelor. Folosiți frâna de motor pentru încetinire!

Nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!

Distribuie informația
Alte știri