Trafic feroviar blocat între Cluj și Oradea. Un container desprins de la un TIR a căzut pe șine și a fost acroșat de un tren de călători

Foto: news.ro
Distribuie pentru prietenii tăi:

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, un container s-a desprins de la un autocamion care se deplasa pe DN 1 Huedin – Oradea, în zona localității Bologa, județul Cluj, și a căzut pe calea ferată, pe magistrala 300 Oradea – Cluj-Napoca, fiind lovit de un tren de călători. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.

Circulația feroviară este întreruptă, iar cea rutieră se desfășoară dirijat, pe un fir, estimându-se reluarea în 60 de minute, au transmis reprezentanții Infotrafic.

Și reprezentanții IPJ Cluj au informat că: „Un tren care circula pe ruta Oradea – Cluj a fost avariat de un container căzut de pe un ansamblu de vehicule care se deplasa pe DN 1. În urma evenimentului nu au rezultat victime. Traficul feroviar este momentan blocat pentru degajarea containerului”.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a anunțat la rândul său că la locul incidentului au fost trimise o autospecială şi un echipaj SMURD.

„Incident feroviar în apropiere de localitatea Negreni. În urmă cu puţin timp au fost alertaţi despre faptul că un container s-a desprins de pe un autotren şi a ajuns în zona căii ferate, un tren personal care circula în acel moment în zonă a acroşat containerul respectiv”, informează ISU Cluj, potrivit Agerpres.

„În acest moment se deplasează către locul incidentului o autospecială şi un echipaj SMURD. Din primele informaţii nu sunt anunţate persoane rănite”, se mai arată în informarea ISU Cluj.

Sursa: hotnews.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri