Trafic infernal. Targul de Craciun si lucrarile de la Emanuel au blocat circulatia prin centrul orasului, la orele de varf

De doua zile, masinile au fost interzise in Piata Unirii o data cu pregatirile pentru Targul de Craciun, ceea ce, ca un domino, a creat blocaje pe mai multe strazi ale orasului, vizibile inclusiv pe hartile Google care prezinta traficul live.

Pe strazile Primariei, Simion Barnutiu, Ioan Luca Caragiale, Iuliu Maniu si Tudor Vladimirescu , la orele de varf, s-au creat ambuteiaje in care soferii au stat minute bune. Pe aceste strazi au fost deviate si mai multe linii de autobuz dupa ce Comisia de circulație din cadrul Primăriei a aprobat, saptamana trecuta, închiderea circulației rutiere în Piața Unirii iar modificarea va fi in vigoare pe toata durata lunii decembrie.

Pe linia 10 Traseul este deviat numai spre Velenţa. Traseul Liniei 12 este scurtat pânǎ la str. Parc 1 Decembrie şi este modificat începând din stația: Piaţa 1 Decembrie – Sucevei – Horea, iar în continuare traseul rǎmâne nemodificat pânǎ la staţia cap linie Kaufland Nufǎrul. Pe linia 14, traseul este deviat numai la deplasarea spre Universitate iar traseul Liniei 23 este scurtat pânǎ la str. Parc 1 Decembrie

Pe de alta parte, in aceasta seara se deschide Targul de Craciun, fiind cadoul Moșului pentru orădeni.
Orădenii sunt așteptați , să asiste lângă bradul de Crăciun din Piața Unirii, la aprinderea luminilor de sărbători. Acestea vor inunda zona centrală, începând din perimetrul desfășurării Târgului de Crăciun, clădirea Primăriei Oradea, Podul Sf. Ladislau, Piața Ferdinand și strada Republicii, urmând ca apoi decorul luminos de sărbători să poată fi admirat în tot orașul.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri