Trafic restricționat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare

Autorităţile de frontieră din Ungaria ne-au adus la cunoştinţă faptul că în acest sfârșit de săptămână, circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei.

Circulaţia pentru acest tip de vehicule se va derula după următorul program:

Trafic autovehicule cu o capacitate mai mare de 7,5 tone restrictionat in data de 19.05.2024, intervalul orar 07.00 – ora 23.00. La fel si in data de 20.05.2024, in intervalul orar 07.00 – ora 23.00

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 20.05.2024 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Restricţiile NU se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, animale vii, produse alimentare perisabile ori supuse unui anumit regim de temperatură.

Având în vedere cele mai sus menţionate, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

Precizăm faptul că în aceste intervale de timp, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Distribuie informația
Alte știri