Traficul a fost BLOCAT între Cluj și Oradea. O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident

„Accident rutier pe DN1 E60. în localitatea Gilău, pe sensul de mers Cluj-Oradea, trei autoturisme implicate. Un conducător auto de 36 de ani, din Cluj-Napoca a condus autoturismul pe DN1 E60 înspre Huedin, nepăstrând o distanță de siguranță față de auto care circula în fața sa, conducător auto de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care a încetinit cu intenția de a efectua virajul la stânga, intrând in coliziune fata spate cu acesta. În urma impactului, autoturismul care a încetinit pentru a efectua virajul respectiv a fost proiectat pe sensul opus de mers și a intrat in coliziune frontală cu o altă mașină condusă de un bărbatat de 44 de ani din Vaslui care circula înspre Cluj Napoca”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Pompierii din Garda de intervenție Gilău au intervenit pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat unei persoane, rămase blocate într-un autoturism ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău.

Un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 8.10. iar în momentul sosirii la locul accidentului au găsit trei autoturisme avariate și o persoană rămasă încarcerată într-una dintre acestea.

Alte știri