Traficul rutier pe Pasajul Universității, deschis pe ambele sensuri de circulație, pe toate cele 4 benzi

Începând de joi, 29 aprilie, ora 12:00, traficul rutier pe Pasajul Universității se va deschide pe ambele sensuri de circulație, pe toate cele 4 benzi, în urma încheierii lucrărilor respective.

Panourile fono-absorbante, care vor proteja și vor asigura confortul locuitorilor cartierului Europa, au fost instalate. De asemenea, s-a realizat și turnarea stratului final de asfalt pe benzile de ocolire.

În prezent se lucrează la ultimele marcaje laterale ale pasajului.

Construit de Primăria Oradea, prin Direcția Tehnică, în imediata vecinătate a Pieţei 100, pasajul suprateran a fost executat de-a lungul şoselei de centură a municipiului, de o parte și de alta a străzii Universității. Are trei deschideri de 24 m și o lungime de 72 m, lungimea totală a rampelor fiind de 473 m.

Lucrările sunt executate de către firma SC Porr Construct SRL și au demarat în octombrie 2019, iar valoarea contractului de lucrări este de 30.103.485,75 lei (fără TVA).

Pasajul Universității este cel de-al treilea de acest tip, realizat de municipalitate pe şoseaua de centură a Oradiei, alături de pasajele din dreptul DN76 şi DN79.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri