Traficul rutier pe strada Ronald Reagan din Oradea se închide

Traficul rutier pe str. Ronald Reagan va fi închis pe tronsonul cuprins între str. Făgărașului și str. Ceyrat, din data de 24 mai până la 24 iunie, întrucât se realizează lucrările la noua linie de tramvai între str. Calea Aradului – str. Făgărașului – str. Atelierelor – str. Dimitrie Cantemir.

Solicitarea închiderii străzii a fost făcută de constructorul S.C Abed Nego Com S.R.L și avizată azi de Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier.

Având în vedere lucrările de traversare cu linia de tramvai la intersecţia cu strada Ronald Reagan, este necesară devierea circulației deoarece în această perioadă vor avea loc lucrări de pregătire a infrastructurii feroviare, de montare a traverselor şi a şinelor, urmate de turnarea dalei de beton armat şi asfaltare.

Până în prezent s-a executat legătura liniilor de tramvai pe următoarele direcții: intersecția între străzile Primăriei – Decebal – Calea Aradului și intersecția dintre străzile Aviatorilor – Calea Aradului.  Acum sunt în execuție lucrările de realizare a liniei de tramvai în zona străzilor Făgărașului, Ceyrat și în depoul OTL.

În continuare se va finaliza linia de tramvai și montarea firului de contact în zona străzilor Ceyrat, Atelierelor și de la Depoul Salca până la intersecția cu str. Dimitrie Cantemir, montarea celor două stații de redresare pentru alimentarea cu energie electrică a liniilor de tramvai și montarea adăposturilor pentru stațiile liniilor de tramvai.

Lucrările de relocare a liniei electrice de înaltă tensiune în subteran au fost realizate deja de către Societatea Distribuție Energie Electrică Romania SA, astfel că nu mai sunt probleme din punct de vedere al amplasamentului lucrării.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri