Traficul rutier va fi restricționat pe mai multe străzi din Oradea din cauza unor lucrari

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat în ședința de azi, 24 iunie, închiderea străzii Atelierelor din 28 iunie până în 13 septembrie, pe tronsonul cuprins între Aleea Salca și str. Thurzó Sándor, pentru „Realizarea legăturii pe cele trei direcții ale liniilor de tramvai: str. Primăriei – B-dul Decebal – Calea Aradului, extindere linie nouă de tramvai”. Circulația rutieră se va devia pe str. Nojoridului, Rapsodiei și revenire pe Thurzó Sándor.

De asemenea, a fost avizată restricționarea circulației aferente obiectivului de investiție „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul – Cantemir”, în două etape: etapa I, între 5.07 – 25.07, între Arieșului – Nojoridului și etapa II, între 26.07 – 16.08, pe același tronson, dar pe partea cu case. Benzile de intrare/ieșire se vor închide alternativ, circulația rutieră fiind asigurată pe o singură bandă pe sens.

Comisia a mai avizat şi restricționarea circulației pe str. G. Barițiu în perioada 28.06 – 17.07.2021, pe tronsonul cuprins între str. Roman Ciorogariu și str. Moscovei, cu asigurarea accesului riveranilor din str. Moscovei, precum și devierea circulației pe str. Roman Ciorogariu, cu asigurarea continuității circulației pe stradă.

Distribuie informația
Alte știri