Tragedie în Ajunul Crăciunului, în Franța: Trei români, printre care și un copil, au sfârșit într-un accident în lanț

Seara de Ajunul Crăciunului s-a transformat în tragedie pe autostrada A1, în Somme, un departament din Franța. Doi bărbați și un copil au murit, toți de naționalitate română, într-un accident rutier grav în apropiere de Herbécourt, lângă Péronne, pe direcția Lille-Paris. Tragedia s-a petrecut în jurul orei locale 20.00, după ce trei mașini s-au ciocnit.

În primul vehicul, înmatriculat în România, alte două persoane au fost rănite grav. Pompierii au raportat un total de 11 răniți. Victimele au fost îngrijite de serviciile de urgență și transportate la spitalele Péronne, Montdidier și Amiens.

La locul accidentului au fost mobilizate aproximativ 15 autospeciale de pompieri. La fața locului au fost prezenți și jandarmii, dar și mai multe echipe SMUR.

A fost destul de complicat să intervenim” explică locotenent-colonelul SDIS din Somme Stéphane Dajcic. Dificultatea a fost în special să se acorde îngrijiri. „A fost greu de discutat cu diversele persoane implicate. Erau români, belgieni, etc. chiar și origini congoleze și senegaleze printre răniți”.

Potrivit autorităților, două persoane dintr-un al doilea vehicul au fost rănite, iar al treilea vehicul era o dubă, în care șapte persoane au fost rănite.

În acest moment, motivele accidentului sunt încă necunoscute. Circulația a fost întreruptă o parte a serii pe autostrada A1, în timpul intervenției de urgență.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri