Tragedie în localitatea Abram! Un localnic așezat pe o bancă și-a pierdut viața în urma unui accident rutier

La data de 30 iunie a.c., la ora 19.35, un bărbat de 29 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.19/B, în localitatea Abram, înspre municipiul Marghita, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui autovehicul, care se deplasa în aceeași direcție, ar fi pătruns pe acostamentul din partea stângă a sensului său de deplasare, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, acroșând un bărbat de 72 de ani, localnic, care s-ar fi aflat așezat pe o bancă, în fața unui imobil din localitate. În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, iar ulterior, în peretele aceluiași imobil.

Din păcate, în urma accidentul rutier, bărbatul de 72 de ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului.

În urma testării bărbatului de 29 de ani, care conducea autoturismul, cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri