Tragedie într-o pădure din Bihor. Doi bărbați au fost găsiți morți

Foto: arhiva

Miercuri, 28 septembrie a.c., la ora 06.36, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de un bărbat de 25 de ani, din comuna Bratca,județul Bihor, că, într-o pădure de pe raza localității bihorene Lazuri de Roșia, în locul numit ,,Pârâul Negru”, a găsit doi bărbați decedați, lângă un utilaj forestier.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat victimele ca fiind un bărbat de 56 de ani, localnic, care a fost găsit lângă utilajul forestier, care era răsturnat și un bărbat de 49 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor, care a fost descoperit sub cabina utilajului.

Din nefericire, echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul celor doi bărbați.

Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciuni ca bărbații să fi fost victime ale vreunei infracțiuni.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor și cauzelor producerii tragicului eveniment.

Distribuie informația
Alte știri