Tragedie într-un sat din Bihor/ Doi bărbați au murit electrocutați

Miercuri, 24 august a.c., la ora 21.32, polițiștii din cadrul Poliției orașului Săcueni au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la o femeie de 42 de ani, din localitatea Olosig, județul Bihor, că aceasta l-a găsit inconștient pe soțul său, un bărbat de 45 de ani, din Olosig, pe o scară metalică, rezemată de vie, în curtea locuinței personale, pe care urcase să facă reparații la instalația folosită pentru încălzirea apei din locuință.

În ajutorul bărbatului de 45 de ani a sărit un alt bărbat, de 60 de ani, vecin al familiei, care a urcat pe scară la rândul său, încercând să îl coboare de acolo, însă, în momentul în care l-a atins, a rămas, de asemenea, inconștient.

Ulterior, vecinii acestora au decuplat instalația electrică a locuinței și au coborât cele două victime de pe scară.

Din nefericire, în ciuda intervenției echipajelor medicale și a îngrijirilor acordate, cele două victime au decedat la fața locului.

Din investigațiile efectuate de polițiști, nu există suspiciuni ca bărbații să fi fost victime ale vreunei infracțiuni.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Săcueni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri