Tragedie pe A1. Un microbuz și o mașină au fost strivite între două TIR-uri. 5 persoane au murit

Foto: realitatea.net

Un accident cumplit a avut loc, marți dimineață, pe A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti. În impactul violent au fost implicate două TIR-uri, un microbuz și o mașină

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, marţi dimineaţa, patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune faţă – spate pe autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla din judeţul Ilfov.

Între cele două camioane de marfă au fost strivite un microbuz și un autoturism, iar cinci persoane care se aflau microbuz au decedat. Victimele aveau între 35 și 48 de ani. Răniții din mașina strivită de cele două TIR-uri au fost transportați la spital.

Un elicopter SMURD a adus deja un rănit la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Circulația pe autostrada A1, sensul de mers spre București, la km 17, este blocată. Circulaţia a fost deviată pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Potrivit ISUBIF, maşina prinsă între cele două TIR-uri a fost deformată în mare măsură.

Biroul de Poliţie Autostrada A1 efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului soldat cu cinci morţi şi doi răniţi.

Sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie informația
Alte știri