Tragedie pe litoral! Preşedintele Uniunii Studenților din România a murit

Foto: facebook

Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, Vlad Dediu, a murit, duminică, în urma unui tragic accident. El a suferit un stop cardio-respirator, după ce a fost salvat din apă, în zona cluburilor din stațiunea Mamaia.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 7, când un apel la 112 a anunțat că o persoană a intrat în mare și nu a mai ieșit.

Câțiva tineri de pe plajă l-au observat și au intrat în apă să-l salveze. Tânărul a fost scos din apă, a fost dus la spital și internat la terapie intensivă, în stare foarte gravă, unde a rămas intubat și ventilat mecanic.

Cu toate eforturile depuse de medici, Vlad Dediu a murit duminică dimineață.

Anunțul trist a fost făcut și de Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR), într-un mesaj postat pe Facebook:

”Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împătășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!”

Distribuie informația
Alte știri