Tragedie pentru o familie din Bihor! Un tânăr IT-ist, găsit fără suflare într-o pădure aproape de Cluj-Napoca

Captura: stirileprotv.ro

Un tânăr din Bihor a fost găsit mort într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca. Fusese dat dispărut de două zile. Avea 27 de ani si era de profesie IT-ist. Tânărul locuia singur în apropiere de Cluj-Napoca. După ce familia sa nu a mai reușit să dea de el, a anunțat poliția.

În căutarea lui au pornit mai multe echipaje de jandarmi, polițiști, dar și localnici și voluntari de la o asociație, însoțiți de câini de căutare.

Tânărul a fost găsit fără suflare lângă localitatea Casele Micești, la aproximativ 700 de metri depărtare de casa lui.

Trupul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, unde i se va face necropsia. Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă și încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri