Tragedie provocată de avalanşe repetate în regiunea Tirol din Austria. Bilanțul a ajuns la opt morți

Foto: stiridiaspora.ro

Patru persoane din Suedia şi un ghid local au murit vineri în provincia Tirol, în regiunea oraşului Spiss, aflat la graniţa cu Elveţia. Turiştii suedezi se aflau în afara pistelor de schi cu ghidul lor montan în momentul în care au fost surprinşi de o avalanşă cu lăţimea de 400 de metri. Un alt membru al grupului a fost acoperit doar parţial de zăpadă şi a putut să telefoneze unui prieten din Suedia. Acesta din urmă a contactat o persoană care a călătorit în Austria cu acelaşi grup dar care nu se urcase pe munte în acea zi, iar serviciile de intervenţie austriece au fost astfel înştiinţate. Cel de-al cincilea suedez aflat în Austria, în vârstă de 42 de ani, a supravieţuit.

Autorităţile austriece au anunţat sâmbătă că o altă persoană a murit într-o avalanşă care s-a produs pe muntele Knodelkopf din provincia Vorarlberg, vineri. Victima, care călătorea alături de un grup de turişti în afara pistelor amenajate, a fost acoperită de un strat de zăpadă. Deşi ceilalţi membri ai grupului l-au scos destul de repede din zăpadă, bărbatul a decedat.

Cea de-a treia tragedie s-a produs sâmbătă, când doi schiori – o femeie de 61 de ani şi un bărbat de 60 de ani – au fost găsiţi decedaţi la scurt timp după miezul nopţii în localitatea Wildschonau din provincia Tirol, după ce rudele lor au contactat serviciile de urgenţă în urma dispariţiei celor două persoane.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri