Tragerea la sorți pentru grupele Cupei României la fotbal. Vezi adversarele echipei FC Bihor

 La Casa Fotbalului din Capitală a avut loc astăzi tragerea la sorţi pentru componenţa grupelor Cupei României la fotbal, ediţia 2023-2024.

După ce a trecut de Lotus Băile Felix, Sănătatea Cluj şi FC Argeş, FC Bihor şi-a câştigat dreptul să participe la această tragere la sorţi. În urma efectuării ei, a rezultat faptul că echipa noastră se va duela cu nume grele din fotbalul românesc, FCSB şi Dinamo.

FC Bihor a fost repartizată în Grupa C, alături de echipele: FCU 1948 Craiova, FCSB, Oțelul Galați, Dinamo, SCM Zalău, FC Bihor Oradea

Conform tragerii la sorţi, formaţia noastră va întâlni echipele FCSB, Dinamo şi SCM Zalău.

Întrucât regulamentul competiţiei prevede ca disputele să se desfăşoare pe terenul formaţiilor mai slab cotate, FC Bihor va fi gazdă în confruntările cu FCSB şi Dinamo şi va juca în deplasare cu SCM Zalău.

Prima etapă este programată în jurul datei de 27 septembrie, când FC Bihor va întâlni FCSB. Etapa a doua, când FC Bihor se va duela cu Dinamo, se va desfăşura în jurul datei de 1 noiembrie, iar etapa a III-a, când formaţia orădeană va evolua în deplasare, pe terenul celor de la SCM Zalău, va avea loc în jurul datei de 16 decembrie.

Distribuie informația
Alte știri