Traian Băsescu: Trebuie introdusă starea de urgență. E singura soluție

Traian Băsescu crede că ar trebui reintrodusă starea de urgență, din cauza numărului mare de cazuri noi de coronavirus cu care se confruntă țara noastră în ultima perioadă.

Într-o intervenție la România TV, fostul președinte consideră că actualul guvern a pierdut controlul situației, motiv pentru care singura soluție de a ne proteja împotriva coronavirusului rămâne aceea de respecta măsurile sanitare și de distanțare socială.

„După părerea mea, starea de urgenţă este necesară pentru că este singura soluţie în raport cu derapajul în care ne aflăm. Trebuie introdusă din nou izolarea socială pentru că este singura soluţie să stopăm extinderea coronavirusului”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul președinte a comentat și faptul că actualul șef al statului, Klaus Iohannis, nu a purtat masca de protecție în sala de ședință a Consiliului European.

„Discutăm de parte instituţională. Era în interiorul camerei în care se ţine Consiliul European şi portul măştii a fost opţional. A ţinut de educaţia fiecăruia”, a precizat Traian Băsescu.

Distribuie informația
Alte știri