Transplantul înseamnă VIAŢĂ! O nouă prelevare de organe, la Oradea

Foto: Facebook/ ANT

Alte vieți au fost salvate datorită gestului nobil al unor familii cu suflet mare și profesionalismului echipelor medicale implicate în activitatea de transplant.

În zorii zilei de vineri, 13 ianuarie, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor s-a încheiat o nouă interveție de prelevare de organe de la un pacient diagnosticat în moarte cerebrală, fiind a doua acțiune de coordonare transplant de la începutul acestui an în cadrul spitalului bihorean.

„Cu responsabilitate și profesionalism, alături de familia îndurerată s-a aflat echipa ATI și de coorodnare transplant, formată din Dr. Tudorel Sabău – kdp, As. Petru Cotrău – coordonator transplant, Dr. Silviu Turcus, As. Emese Szabo, As. Aurelia Cheregi. Intervențiile de prelevare au fost realizate de echipa #ICFundeni, condusă de Dr. Guenadiy Vatachki – pentru ficat, și echipa #ICUTR, condusă de Dr. Dan Pop – pentru rinichi.

Încă o dată, mulţumim cu profund respect familiilor donatorilor pentru gestul neprețuit, gest ce demonstrează că, prin bunătate şi iubire, oamenii pot schimba destine şi înfăptui minuni pentru semenii lor”, se arata pe pagina de facebook a Agentiei Nationale de Transplant.

Distribuie informația
Alte știri