Tranzacție pe piața orădeană de software

Adnumus, companie românească de consultanță M&A cu experiență internațională, a intermediat cu succes achiziția Vertical Digital și Sons of Coding, companii de software cu sediul în Oradea și Timișoara, de către Eleco plc (LSE:ELCO), furnizor specializat de software listat pe piața Alternative Investment Market a London Stock Exchange.

Vertical Digital și Sons of Coding, achiziționate pentru o sumă inițială de 1,3 milioane de euro și earn-out [valoare contingentă] de 250.000 de euro, au o experiență dovedită în furnizarea de soluții agile și inovatoare de dezvoltare software, consultanță tehnică și perfecționare către numeroși clienți finali europeni și multinaționali, inclusiv Lufthansa Technik, PwC, VW Financial Services și Zoopla.

„Mulțumim tuturor părților pentru încrederea acordată într-o achiziție care confirmă tracțiunea pe care o câștigă Oradea, atât în ceea ce privește potențialul de business, cât și talentul și capacitățile locale. Suntem încântați că am reușit să atragem o companie internațională de renume – Eleco, listată la London Stock Exchange – și să deschidem piețele internaționale talentului tehnic excepțional pe care România îl are de oferit”, a declarat Alex Suciu, Managing Partner, Adnumus.

Oradea își confirmă potențialul de a impulsiona dezvoltarea regiunii, ca hub de business și start-up-uri, precum și prin investițiile în infrastructură, dezvoltarea de hub-uri tehnologice și alocarea de resurse pentru sectorul privat.

Eleco este un furnizor internațional specializat de software și servicii conexe pentru mediul construit, prin mărcile sale Elecosoft, BestOutcome și Veeuze, din centre de excelență din Marea Britanie, Suedia, Germania, Olanda, SUA și, acum, România.

Distribuie informația
Alte știri