Traseele turistice din zona Bihorului s-au închis

„Serviciul Județean Salvamont – Salvaspeo Bihor declară închise traseele turistice clasice și traseele tehnice (via ferrata, alpinism, escaladă, canyoning) și suspendă eliberarea avizelor de siguranță montană și siguranță speologică, respectiv suspendă valabilitatea celor emise la începutul anului 2020 pentru diferite activități, inclusiv cele de speoturism specializat sau explorare în mediul subteran speologic”, anunță salvamontiștii.

Aceștia spun că deciziile sunt, în primul rând, preventive, dar se încadrează și în campania Salvamont România și Salvaspeo România de reducere a numărului de accidente montane, evitându-se astfel o presiune suplimentară asupra sistemului medical.

Salvamontiștii bihoreni au transmis și programul de funcționare a serviciului, în această perioadă. Conform informării, în sediul central Oradea se va lucra non stop. În baza Salvamont Vârtop, programul echipelor de intervenție este de luni până duminică, la Stâna de Vale, de joi până duminică, iar la Șuncuiuș, salvamontiștii vor asigura intervențiile de sâmbătă până duminică.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri