Treceti prin Timisoara? E pacat sa ratati Festivalul primaverii, Timfloralis

Întreg centrul vechi al orașului Timisoara a fost inundat cu pastelul miilor de flori, într-un paradis al culorilor, de la panseluțe, lalele și zambile exotice, până la palmieri, orhidee, mușcate ori aranjamente florale deosebite, spun cei de la agerpres.ro.

Pe lângă expoziții și aranjamente florale, sunt pregătite, pana duminica seara, o serie de workshop-uri, atât pentru publicul larg, cât și pentru floriști profesioniști, o paradă a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzică și dans, evenimente cu și pentru copii.

În acest paradis al florilor își vor face loc și cărțile, astfel că Librăria Cărturești a amenajat un spațiu de relaxare, în fața Operei, unde vizitatorii vor putea răsfoi și cumpăra materiale și reviste de specialitate.

Pasionații de flori sunt invitați la o scurtă plimbare, un tur al parcurilor, însoțiți de un ghid care le va prezenta diferite specii de flori, pe traseul Parcul Catedralei — Parcul Justiției — Parcul Copiilor, cu revenire pe aleile pietonale de pe malul Canalului Bega.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri