Trei asocieri de firme, interesate de amenajarea Grădinii Urbane Nufărul, cel mai mare parc din Oradea

Trei asocieri de firme s-au arătat interesate de realizarea Grădinii Urbane Nufărul, ce va avea ca rezultat amenajarea celui mai mare parc din Oradea cu o întindere de peste 7 ha.

Proiectul este demarat de către Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională din cadrul Primăriei Oradea.

Obiectul licitației l-a constituit achiziția serviciilor de elaborare documentații suport și obținere avize, acorduri și autorizații, elaborare studii, elaborare proiect autorizație construire, elaborare proiect tehnic și detalii de execuție și asistență tehnică pe parcursul execuției lucrărilor.

Cele trei oferte depuse pentru investiția  „Lucrări de interes public local pentru amenajare de noi spații verzi și pentru construcții cu caracter educativ și sportiv: Amenajare Grădina Urbană Nufărul”, sunt:

1. Asocierea formată din Smart City Development (lider de asociere) și SDC PROIECT (asociat), având ca subcontractant pe CSP PROIECT LINE și pe STUDIO DE PEISAJ ANA HORHAT S.R.L (acesta având și calitatea de terț susținator)

2. Asocierea formată din TERA DESIGN STUDIO SRL (lider de asociere) și AQUAPROIECT S.R.L (asociat) având ca subcontractanti pe:

– TERA ARHITECTURA S.R.L

– NV CONSTRUCT

– DORECAD SOL

– SVARKA NDT S.R.L

3.Asocierea formată din UNITH2B (lider de asociere) și LA21 LANDSCHAFTSARCHITEKTUR (asociat)

Urmează etapa de evaluare a ofertelor, respectiv evaluarea documentului DUAE, a ofertelor tehnice, ofertelor financiare și a documentelor de susținere DUAE.

Grădina Urbană Nufărul – cel mai mare parc din Oradea

Grădina Urbană Nufărul se dorește a fi un loc de atracție și recreere atât pentru orădeni, cât și pentru cei care ne vizitează orașul.  Aceasta va fi un loc special de promenadă, cu o grădină botanică închisă, cu 15 zone amenajate distinct, cu un lac creat artificial și punerea în valoare a pârâiașului existent, care face legătura cu Peța.

Tototadă, aici se va construi o seră propriu-zisă, în care vor funcționa ateliere și laboratoare pe care le vor folosi cei de la Universitatea din Oradea – Facultatea de Științe/ Protecția Mediului.

Proiectul presupune și realizarea unei promenade suspendate, care va face legătura între Peța și Lotus. Accesul la această pasarelă se va face dinspre malul Peței, dinspre Trade Center și dintr-un turn de observație, care va fi amplasat în mijlocul acestui complex botanic și care va fi realizat pe o structură ușoară.

Distribuie informația
Alte știri