Trei bihoreni au plecat de acasă și nu au mai revenit. Sunt căutați de familie și de polițiști

Trei persoane din județul Bihor au fost date dispărute dispărute în ultimele zile. Un bărbat și două femei și un bărbat sunt căutați de familie și de polițiști.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Valea lui Mihai au fost sesizați la 6 mai, de familia unui bărbat de 32 de ani, din localitatea bihoreană Valea lui Mihai, – HORVATH BOBY– că, ar fi plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu o lună, perioadă în care ar fi fost văzut la o fermă de animale din Valea lui Mihai, iar din data de 24 aprilie, nu se mai știe nimic de el.

SEMNALMENTE: înălţime 1,80 m, greutate aproximativ 75 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi albaștri, păr brunet, tuns scurt. Acesta are tatuate două nume și chipul lui Isus pe piept, iar pe ambele antebrațe are tatuaje de tip simbol tribal.

ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou negru, hanorac gri cu glugă, blugi albaștri, șapcă neagră cu cozoroc, pantofi sport negri.

Polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Girișu de Criș au fost sesizați la 7 mai, de familia unei tinere de 21 de ani, din localitatea Fughiu, județul Bihor – MARC NINA ESTERA– că, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 6 mai, în jurul orei 13.20 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,80 m, greutate aproximativ 80 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi negri, păr lung brunet, prins în coc.

ÎMBRĂCĂMINTE: Jachetă neagră din catifea, cămașă neagră cu dungi albe, pantaloni sport negri, pantofi sport albi, ghiozdan negru din piele.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au fost sesizați la 7 mai, de familia unei femei de 34 de ani, din localitatea Oșorhei, județul Bihor, VEREȘ GEORGETA SORINA – că, acesta a plecat voluntar de la domiciliu la 6 mai, în jurul orei 13.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate aproximativ 55 de kg., faţă ovală, ochi căprui, păr brunet, lung, prins în coc.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă roșie, pantaloni crem, pantofi sport de culoare deschisă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația
Alte știri