Trei bihoreni, prinși drogați la volan pe drumurile din județ

Foto: ilustrativ

La data de 24 februarie a.c., la ora 23.50, pe drumul comunal 179, în localitatea Telechiu, județul Bihor, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din comuna Țețchea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive.

De asemenea, la data de 25 februarie a.c., la ora 07.40, pe drumul comunal 11/A, în afara localității Cheț, județul Bihor, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Marghita au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Tarcea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive.

Tot la data 25 februarie a.c., în jurul orei 08.00, pe drumul comunal 11/A, în afara localității Cheț, județul Bihor, polițiștii Biroului Rutier Marghita au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din localitatea Cheț, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat și existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive.

În urma testărilor preliminare, cu aparatele din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că acestea nu reprezintă probe în cadrul dosarelor penale, persoanele fiind conduse la unități medicale, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța.

Distribuie informația
Alte știri