Trei handbaliste tricolore au fost nominalizate pentru echipa ideală a EURO 2016. Una dintre ele s-a nascut la Oradea, iar tatal ei a jucat la FC Bihor

Trei jucătoare din Nationala Romaniei, Cristina Neagu, Oana Manea și Gabriella Szucs, candidează pentru echipa ideală a Campionatului European de handbal feminin – EURO 2016 – din Suedia, potrivit site-ului oficial al competiției. Cristina Neagu a fost nominalizată pentru postul de inter stânga, Oana Manea pentru cel de pivot, iar Gabi Szucs pentru cea mai bună apărătoare.

Internauții pot vota pe site-ul oficial al competiției (http://swe2016.ehf-euro.com/) până pe 17 decembrie, echipa ideală a turneului urmând să fie anunțată duminică 18 decembrie, înaintea meciului pentru locul 3. Votul fanilor va conta în proporție de 40 la sută, restul de 60 de procente fiind aduse de o comisie de experți. Cea mai bună jucătoare a Campionatului European va fi aleasă doar de experți.

România va juca vineri, de la ora 16,45, pentru locurile 5-6, cu echipa Germaniei. Semifinalele vor fi Olanda — Danemarca și Franța — Norvegia.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri