Trei mașini au luat foc în zone diferite din Oradea, într-o singură zi

foto arhiva

În data de 02 decembrie a.c., echipajele de pompieri militari au intervenit pentru stingerea a trei incendii produse în municipiul Oradea, la două autoturisme și o autoutilitară.

La ora 00.23, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Oradea au fost mobilizate pe Strada Ecaterina Varga, unde au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un autoturism. În urma evenimentului, provocat cel mai probabil în mod intenționat, au ars pragurile laterale ale mașinii, aripa stângă și față, anvelopele din față și compartimentul motor în proporție de cca. 60%.

Al doilea apel care sesiza o situație de urgență similară, a fost primit prin Sistemul Unic 112, la ora 10.23, pompierii din cadrul aceleiași subunități intervenind pe strada Ceyrat, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară. Flăcările, stinse în aproximativ 7 minute de la primirea apelului, au afectat doar izolația cablurilor electrice și cureaua de la alternator.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurcircuit electric.

La ora 11.46, forțele de intervenție ale Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs, cel mai probabil tot din cauza unui scurtcircuit, la un autoturism aflat pe strada Poieniței din municipiu. Incendiul a fost stins cu operativitate, pagubele fiind limitate la materiale plastice din compartimentul motor.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri