Trei nominalizări la Gala Premiilor UNITER 2021 pentru Teatrul Regina Maria. S-a dat startul susţinerii favoriților

Teatrul Regina Maria are trei nominalizări pentru Gala Premiilor UNITER 2021.

La categoria 𝐶𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑎𝑐𝑡𝑜𝑟 𝑖̂𝑛 𝑟𝑜𝑙 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑐𝑖𝑝𝑎𝑙 este nominalizat actorul 𝐑𝐚̆𝐳𝐯𝐚𝐧 𝐕𝐢𝐜𝐨𝐯𝐞𝐚𝐧𝐮, pentru rolul Ivan Alexandrovici Hlestakov din „Revizorul” de N.V. Gogol, regia Petru Vutcărău. Răzvan este nominalizat pentru al doilea an consecutiv la Gala Premiilor UNITER, anul trecut fiind propus pentru categoria Cel mai bun actor în rol secundar cu rolul Joshua, din spectacolul „Creștini”.

La categoria 𝐷𝑒𝑏𝑢𝑡, 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐚̆𝐜𝐮𝐫𝐚𝐫, originară din Oradea, este nominalizată pentru regia spectacolului „Trei femei înalte” de Edward Albee, care încă de la premieră se joacă pe scena teatrului orădean cu casa închisă.

La categoria 𝐶𝑒𝑎 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑎̆ 𝑠𝑐𝑒𝑛𝑜𝑔𝑟𝑎𝑓𝑖𝑒, 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐃𝐚𝐦𝐢𝐚𝐧 este nominalizat pentru scenografia spectacolului „Revizorul” de N.V. Gogol, regia Petru Vutcărău. Scenograful se află de ani buni în atenția juriilor Galei Premiilor UNITER, fiind laureat de mai multe ori până în prezent.

Evenimentul de decernarea a premiilor va avea loc luni, 19 iulie de la ora 21.00 la Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București și va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural și online pe www.uniter.ro și www.tvr.ro. Cei care doresc să participe la eveniment pot cumpăra bilete începând de azi, 5 iulie, online pe www.mystage.ro și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.

De marţi, 6 iulie, îi vom putem susține pe favoriții noștri, Răzvan Vicoveanu, Diana Păcurar și Adrian Damian, acordându-le votul nostru pe site-ul: https://www.uniter.ro/, spun reprezentanţii Teatrului Regina Maria.

Distribuie informația
Alte știri