Trei spectacole în concurs și unul în aer liber, marți, 25 septembrtie, la FITO

Distribuie pentru prietenii tăi:

Ziua de 25 septembrie aduce trei spectacole în concurs și unul în aer liber! Primul spectacol începe de la ora 17:00, la Sala Mare și este propus de Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani: „Zeul Măcelului”, o comedie care te prinde și te ține în priză până la final.

De la ora 19:00, la Sala Mare (cu publicul pe scenă) „Regina frumuseții din Leenane” ne va purta departe, pe țărmurile înfrigurate ale unei Irlande primitive, crude, rece și sălbatice. De la ora 21:00, propunem publicului două spectacole: „Gardenia”, prezentat de Teatrul Odeon din București, care se joacă la Casa de Cultură a Sindicatelor cu publicul pe scenă și „Miorița”, prezentat de Auăleu Teatru din Timișoara în Piața Unirii.

La spectacolul „Miorița” intrarea este liberă, însă în apropierea scenei veți găsi urna de donații pentru reconstrucția Palatului Episcopal Greco-Catolic. Cei care doresc să se implice în reabilitatea unui monument semnificativ pentru Oradea, pot dona, suma adunată urmând să fie virată în conturile Episcopiei Greco-Catolice Unită cu Roma de Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri