Trei străzi din cartierul orădean Grigorescu vor fi modernizate până la toamnă

Au început lucrările de modernizare a străzilor Gheorghe Tulbure, Lucreția Suciu și Maczalik Alfred din cartierul Grigorescu. Se vor executa lucrări la rețeaua de canalizare pluvială, precum și lucrări de decopertare în vederea așternerii stratului de fundare. Totodată, pe ambele părți ale străzilor au fost proiectate trotuare pietonale și accesuri.

Lungimea străzii Gheorghe Tulbure este de 218,63 de metri, cu o lățime de 6 metri. Valoarea lucrărilor este 661.617 lei (fără TVA).

În ceea ce privește strada Maczalik Alfred, lungimea acesteia este de 210,35 de metri, cu o lățime de 6 metri. Valoarea lucrărilor este 641.511,33 lei (fără TVA).

Strada Lucreția Suciu are o lungime de 202 metri, în cazul acesteia valoarea lucrărilor se ridică la 615.482,11 lei (fără TVA).

„Având în vedere condițiile meteo favorabile din această perioadă, au demarat lucrările pe mai multe străzi din oraș. Modernizarea infrastructurii rutiere la nivelul municipiului reprezintă o prioritate pentru administrația locală și în acest an, astfel că ne dorim să asfaltăm cât mai multe străzi”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Pe aceste străzi, executantul lucrărilor este PORR Construct S.R.L., iar termenul de execuție este de 3 luni. 

Distribuie informația
Alte știri