Trei tineri care au dat mai multe spargeri in Biharia au fost retinuti

Polițiștii din Biharia si Marghita au identificat și cercetat trei tineri de 27, 23 și 17 ani, toți din comuna Abram, județul Bihor, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și complicitate la furt calificat.

În urma cercetărilor, politistii îi bănuiesc pe cei trei că, în noaptea de 7 spre 8 decembrie 2017, ar fi pătruns prin efracție în garajul unui imobil din localitatea Biharia, și ar fi sustras un aparat de sudură, o drujbă și alte bunuri. De asemenea, aceștia sunt bănuiți că ar fi sustras 100 de lei dintr-o autoutilitară care era parcată în curtea respectivului imobil, cu ușile neasigurate, cauzând un prejudiciu total estimat la 2.200 lei.

De asemenea, cei trei sunt bănuiți de polițiștii din Biharia că, în noaptea de 9 spre 10 februarie a.c., ar fi pătruns pe o ușă neasigurată într-o anexă a unei locuințe din comuna Abram, județul Bihor și ar fi sustras trei motofierăstraie, provocând un prejudiciu total estimat la suma de 1.200 lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia i-au reținut pe cei trei pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Joi, 3 mai a.c., aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus față de aceștia măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările în cauză sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a acestora și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri