Trei tineri care murdăreau peretele podului Mareșal Constantin Prezan cu spray-uri colorate, surprinși de polițiștii orădeni

Sâmbătă, 15 mai, în urma apelului făcut de un orădean la Dispeceratul Poliției Locale, agenții de poliție au surprins în zona Silvaș, pe malul stâng al Crișului Repede, trei persoane care murdăreau peretele de susținere a Podului Mareșal Constantin Prezan cu spray-uri colorate (roșu, albastru şi verde).

Cele trei persoane, două de 18 ani și una minoră de 17 ani, au fost rapid identificate de agenții Poliției Locale, fiind invitate la sediul Poliției Locale de pe str. Iuliu Maniu, nr. 20 în vederea întocmirii procesului verbal de contravenție. Tinerii au fost sancționați potrivit Legii nr. 61/1991, art 2, pct 14 coroborat cu art. 3, alin. 1, lit a, cele două persoane majore fiind amendate cu 500 lei fiecare, iar minorul cu 250 lei.

Ca măsură complementară, polițiștii locali au întocmit proces verbal pentru refacerea în termen de zece zile a peretului desenat la starea inițială. Totodată, spray-urile folosite au fost confiscate.

Distribuie informația
Alte știri