Trei tineri din Bihor au fost prinși în flagrant când încercau să vândă hașiș

foto / Poliția Română

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict trei tineri, în timp ce încercau să vândă aproape 500 de grame de hașiș.

Miercuri, 3 iunie a.c., în localitatea Vășad din Bihor, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict trei tineri, doi de 22 de ani și unul de 26 de ani, toți din Vășad, bănuiți de trafic de droguri de risc. Aceștia au fost prinși în timp ce încercau să valorifice 480,28 de grame de rezină de cannabis (hașiș), drog de risc.

Totodată, la locuințele acestora, în urma efectuării a patru percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, alte aproximativ 185 de grame de rezină de cannabis, un aparat pentru mărunțit, precum și un cântar de mare precizie.

Cele 665,28 de grame de droguri au fost indisponibilizate în vederea expertizării.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare trei mandate de aducere emise pe numele celor în cauză, iar după audierea lor de către procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, a fost dispusă reținerea acestora, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Alte știri