Tren Nou introdus în circulație de Interregional Călători pe ruta Oradea – Timișoara, cu numai 24 lei

Începând cu data de 10.01.2022, Interregional Călători introduce în circulație trenuri Regio Expres și pe ruta Oradea – Timișoara, după următorul program:
tren 10500 – Oradea plecare la ora 05:55, Timișoara sosire la ora 09:24
tren 10501 – Timișoara plecare la ora 14:23, Oradea sosire la ora 17:46

Un bilet Oradea – Timișoara costă 24 lei. De menționat că elevii beneficiază de gratuitate, în baza carnetului de elev, iar studenții de reducere 50%, în baza legitimației de student. Se acordă, de asemenea, toate facilitățile legale prevăzute pentru diversele categorii sociale (pensionari, persoane cu dizabilități etc.), prin cupoane de călătorie.

Interregional Călători este o societate de transport feroviar de călători cu capital privat, înființată în anul 2013, având sediul în Cluj Napoca. Compania a demarat un proiect ambițios prin care își propune să asigure mobilitatea între marile orașe, prin mersuri de tren cadențate, care să satisfacă nevoile de navetă ale călătorilor.

Am reușit să facem acest lucru deja în orașe precum Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița Nord, Cluj Napoca și Târgu Mureș, iar începând cu data de 09.01.2022 vor circula trenuri Regio Expres și pe ruta Cluj Napoca – Sibiu, susține directorul comercial, Cristian Pușcău.

Din Oradea, mai există rute regulate către destinații importante precum Cluj Napoca sau Satu Mare, cu legături către alte orașe mari, dar și trenuri de navetă către localități din județul Bihor, precum Bratca și Valea lui Mihai.

Interregional Călători are în dotare un număr de 34 de automotoare Duewag, care oferă condiții civilizate de transport, având o capacitate de 140 de locuri pe scaune, iar în automotor pot fi montate 30 de suporturi speciale pentru bicicletă.

Achiziționarea legitimațiilor de călătorie/abonamentelor se poate face în tren la personalul de tren sau online, accesând site-ul Interregional Călători https://interregional.ro

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri